De kenmerken van Polly

De functionaliteiten van Polly kennisbank richten zich op de volgende onderwerpen:


  • Ontwerpen en Verzamelen: zet je kennisbank op met verzamelde kennis en documenten. Gebruik Polly Kennisbank Canvas voor een optimaal begin van je online faq tool.
    Verzamelen en Schrijven: aan de slag met het schrijven van de antwoorden! Polly geeft je verschillende mogelijkheden voor styling van het antwoord en voor de vorm van het antwoord, zoals beslisbomen.

  • Verzamelen en Schrijven: aan de slag met het schrijven van de antwoorden! Polly geeft je verschillende mogelijkheden voor styling van het antwoord en voor de vorm van het antwoord, zoals beslisbomen.

  • Inrichten en Publiceren: tijd om je kennisbank te publiceren! Polly biedt standaard een volledig functioneel helpcenter en een beveiligde portaal. Bezoekers en medewerkers kunnen hierin bladeren en door de kennis zoeken. Hebben ze geen antwoord gevonden? Dan kunnen ze eenvoudig een mail of feedback sturen.

  • Analyseren en Optimaliseren: Polly biedt je statistieken en data over de gehele gebruiksperiode. Filter je data makkelijk met vaste reeksen van 7, 30 en 90 dagen of filter op een aangepaste periode. Elke maandagochtend ontvang je een mail met een samenvatting van de statistieken van je kennisbanken. Per artikel toont Polly je alle belangrijke metadata, waaronder rating en rangschikking.

  • Intern gebruik: de kennismanagementoplossing van Polly is ook intern inzetbaar. Via een beveiligde Polly Portal deel je kennis die je alleen intern of met specifieke personen wilt delen. Gebruikers kunnen na inloggen door kennis bladeren, antwoorden vinden met de razendsnelle zoekfunctionaliteit en artikelen kopiĆ«ren om te gebruiken in het antwoord naar de klant. Per artikel zijn er interne notities toe te voegen, alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers. De Polly Portal is zeer flexibel en makkelijk toe te voegen aan externe applicaties.