Flexibel investeren

ViPcom biedt biedt geavanceerde communicatie oplossingen. Maar we bieden ook een flexibel aanschafmodel. Of het nu gaat om het inrichten van een contactcenter met planning, analyse en gereedschappen voor het verbeteren van de kwaliteit van uw dienstverlening, of om unified communication functionaliteiten, u bepaalt hoe u het wilt.

Daarbij bieden wij u de keuzen: installatie op uw locatie, een private cloud omgeving, of een volledige cloudoplossing. Wat betreft functionaliteiten zijn er geen verschillen. Of u nu kiest voor een investering ineens of een maandelijks bedrag: wat u kiest is volledig aan u.

Slimme communicatie oplossingen uit de cloud

Een communicatie oplossing uit de cloud van ViPcom biedt eindeloze mogelijkheden.

Het ViPcom CCaaS.nu platform is de meest geavanceerde, betrouwbare, schaalbare en veilige omnichannelcloud-oplossing dat beschikbaar is. De geïntegreerde toepassingen als voice, mobiliteit, whatsapp, presence messaging, contactcenter, rapportages en conferencing maken communicatie makkelijk, ongeacht locatie en apparaat.

Wij ondersteunen mobiele smartphones en tablets, softphones, en computers. 

Ingebouwde intelligentie

Een krachtige analytics tool legt de gegevens tussen de applicaties het bedrijf vast en geeft het management inzicht. Flexibele webservices API’s. Gebaseerd op standaarden die gemakkelijk integreert met belangrijke zakelijke toepassingen die veel bedrijven al gebruiken, zoals CRM en ERP.

ViPcom voorziet met haar CCaas.nu Contactcenter in een krachtige oplossing om voice, e-mail en messaging contacten op een uniforme manier te routeren. Het agent interface is geoptimaliseerd om elke vorm van contact af te handelen. Hierdoor wordt het overbodig om per kanaal een aparte tool te gebruiken en zijn rapportages over alle live contact kanalen in een enkel systeem beschikbaar. Het online Contactcenter maakt het mogelijk dat een agent contacten over meerdere kanalen tegelijk afhandelt. Hierdoor kunnen nieuwe kanalen sneller rendabel ingezet worden.

Geavanceerde oplossingen

ViPcom biedt u geavanceerde contactcenter software uit de cloud waarmee u vandaag en morgen aan de klantwensen kunt voldoen. Deze oplossingen breiden uw bestaande klantcontact omgeving uit tot een volwaardige omnichannel omgeving of vervangen deze zelfs waardoor ook uw zakelijke telefonie via dit platform afgehandeld kan worden.

Zorg voor een snelle en persoonlijke afhandeling van het contact met de klant door integratie met CRM of ERP pakketten zoals Microsoft Dynamics CRM of Salesforce.

Omnichannel contactcenter

Waar multichannel bedoeld is voor een optimale bereikbaarheid van organisaties via diverse kanalen is omnichannel gericht op de ‘customer journey’ om bijvoorbeeld tot een aankoop te komen of een antwoord op een vraag te krijgen. Deze ‘customer journey’ zal in veel gevallen via diverse kanalen verlopen. Indien tijdens een telefoongesprek een afspraak gepland wordt, kan een agent tijdens het gesprek een SMS sturen met de afspraakbevestiging en een link naar een web app waarin deze eventueel gewijzigd kan worden.

Rapportage & Analyse

Het managen van uw contactcenter en het bepalen van de juiste bezetting is lastig wanneer u niet beschikt over historische en realtime rapportages. Het management of uw opdrachtgever verwacht periodieke rapportages waarin zij op de hoogte worden gesteld van de performance van het contact center. Daarnaast kunt u door het analyseren van deze rapportages de prestaties van het contactcenter verbeteren. U heeft inzicht in bijvoorbeeld gemiddelde gesprekstijden, wachttijden en de prestaties van al uw callcenter medewerkers.

Historische en realtime rapportages zijn standaard op te vragen in de Cloud Contactcenter oplossingen van ViPcom. De rapportages zijn direct toegankelijk via de supervisor applicatie of door een URL aan te roepen. Veel rapportages zijn in verschillende bestandsformaten op te vragen over een door u zelf opgegeven periode, groep callcenter agenten of wachtrijen. Zo hebt u de volledige controle om uw contactcenter bij te sturen en te optimaliseren!

Slimme IVR oplossingen uit de Cloud

Onze IVR oplossingen uit de cloud bieden een uiterst slimme omgeving om uw telefonische ingangen efficiënt in te richten. Slimme spraakherkenning stelt u in niet alleen in staat om uw klanten een betere ervaring te bieden, maar ook om een deel van het verkeer volledig automatisch af te handelen. 

Overtref de verwachtingen van uw klant

Een integratie met CRM of ERP pakketten, zoals Microsoft Dynamics CRM of Salesforce, is eenvoudig te realiseren. Door integratie wordt op basis van unieke parameters, zoals nummerherkenning, realtime een verbinding met het klantenbestand tot stand gebracht. Het systeem toont de klantenkaart van de beller aan de agent, met daarin alle historie en informatie. Een goed gesprek begint al voordat de telefoon overgaat doordat agenten zich kort kunnen voorbereiden voordat het gesprek wordt aangenomen. De verwachtingen van uw klanten overtreffen is zo eenvoudiger dan u denkt.