Avaya award: ViPcom is #1 in Customer Engagement

Elf partners heeft Avaya (NYSE: AVYA) afgelopen donderdag in het zonnetje gezet tijdens haar jaarlijkse uitreiking van de Business Partner Award. Avaya, wereldleider in zakelijke communicatietechnologie en de grootste leverancier van Unified Communications en Contact Center oplossingen in de cloud, wil zo erkenning geven aan de innovatieve prestaties van haar zakelijke partners van het afgelopen jaar. In verschillende categorieën werden er prijzen toegekend.

avaya-vipcom-960x640

Avaya partnerevenement

De prijzen werden uitgereikt op een partnerevenement, als onderdeel van de Avaya Edge World Tour. Avaya heeft zich de afgelopen jaren succcesvol kunnen transformeren van een hardware bedrijf naar een software en dienstverlenend bedrijf. Momenteel zet Avaya in op het versnellen van haar cloud- inspanningen en investeert zij verder in technologieën als Artificial Intelligence en Internet of Things.

Ronald Hoeijenbos, Channel leader Europe North, benadrukte tijdens de uitreiking het belang van haar partners: “Samenwerking is echt het belangrijkste ingrediënt om succes te boeken in deze digitale transformatie. Het ecosysteem waarin onze partners met elkaar samenwerken en nieuwste technologieën combineren laat zien dat we met elkaar in staat zijn om antwoord te geven op de vraagstukken van onze klanten. We zijn dan ook heel blij dat we op zulke specialistische partners kunnen bouwen.”

ViPcom op de juiste weg

ViPcom, Allard van Bachum, geeft aan, trots te zijn op deze erkenning omdat het een aangeeft dat we op de juiste weg zijn om Avaya’s meerwaarde voor Contact Centers in hun customer engagement proces bij mooie bedrijven in Nederland te kunnen bewijzen.

ViPcom is één van de Contact Center specialisten van Avaya. Heeft bij een grote zorgdienstverlener ervoor gezorgd dat de dienstverlening aan klanten naar een volgend niveau werd getild, in lijn met de ambities van de klant. Tevens was ViPcom in het afgelopen jaar verantwoordelijk voor een van de grootste Avaya IP-Office installaties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.