Wij steunen van harte de Club van 1000 van Emma at Work

Emma at Work is een non-profit organisatie, in 2006 ontstaan vanuit het Emma Kinderziekenhuis/AMC, ondersteunt jongeren met een chronische fysieke aandoening naar een zelfstandige toekomst. Betrokken medewerkers en vrijwilligers zijn expert op het gebied van begeleiding en

bemiddeling van deze groep jong volwassenen en brengen jongeren en werkgevers samen. Onze missie is om alle jongeren, van 15-30 jaar, met een chronische fysieke aandoening te ondersteunen op weg naar werk, en in hun ontwikkeling.

De Club van 1000 is een netwerk van betrokken partners dat samen met Emma at Work ervoor wil zorgen dat jongeren met een chronische fysieke aandoening gewoon mee kunnen doen op de arbeidsmarkt. Hierdoor wordt Emma at Work in staat gesteld de jongeren op maat te begeleiden en ook te ondersteunen in hun persoonlijke ontwikkeling door het geven van trainingen of individuele coaching.

ViPcom steunt graag de jongeren van Emma at Work die zich niet laten tegenhouden door een ziekte of beperking en is dan ook trots lid van de Club van 1000 van Emma at Work.

Voor meer informatie over Emma at Work: www.emma-at-work.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.